Gå til hovedindhold

Temadag om mindfulness i Aarhus for pårørende og ulykkesramte

Torsdag, 19. september 2024, kl. 09.30-15.15
Marselisborg Centret, Bygning 9

Temadag om mindfulness i Aarhus for pårørende og ulykkesramte

Når ulykken rammer, og hverdagen forandres, kan det være svært at finde vej tilbage til balance og glæde. Derfor inviterer vi dig til et inspirerende kursus, hvor du får indsigt i, hvordan hjerne, krop og psyke lettere kan overvinde kriser og stress. Dagen byder på enkle og effektive redskaber, der kan anvendes i dagligdagen for at skabe et liv i balance. I vil lære at samarbejde bedre med jeres egen hjerne og få konkrete værktøjer til at skabe mentalt overskud, større indre ro, mere energi og et bedre samliv.

Hvem er kurset for?
Kurset er for både ulykkesramte og pårørende. Du kan også deltage alene som ulykkesramt og alene som pårørende.
Er du i tvivl om kurset er noget for dig, så kontakt projektleder Camilla på cni@ulykkespatient.dk eller på 36 73 20 43.

Dagens Program

Tema 1: Skab et bedre samarbejde mellem din hjerne, krop og psyke
Få indsigt i den nyeste forskning om stress og krisereaktioner, og lær 10 punkter, der kan booste din hjerne, krop og psyke.
Tema 2: Skab overskud og flow i tid og energi
Lær at mobilisere din energi og modstandskraft, og få overblik over dine ressourcer. Bliv bedre til at forvalte din energi, så du får overskud til dine vigtigste ønsker.
Tema 3: Skab nærvær og positivt samvær i dine relationer
Få indsigt i, hvordan belastninger og livsændringer påvirker dine relationer, samt hvordan du kan sætte ord på dine ønsker og blive bedre til at bevare en god kontakt til andre.
Tema 4: Skab indre ro og livsglæde
Lær hvordan dine tanker påvirker din hjerne, krop og psyke, og få metoder til at tage kontrol over dem, så de ikke tager kontrol over dig. Oplev mindfulness og lær at skabe balance.

Om Oplægsholderen
Mette Turms har arbejdet med menneskers udvikling i 39 år og har i de seneste 19 år beskæftiget sig specifikt med patienter og pårørende. Hun har erfaring som psykoterapeut, konsulent og underviser i stress, mindfulness og personlig udvikling med bl.a. mennesker med kroniske smerter, hjerneskade, stress og angst. Mettes uddannelsesmæssige baggrund er centreret omkring sammenhængen mellem psyken, hjernen og kroppen. Hun er uddannet i psykoterapi, parterapi, traumeterapi, stress coach, TFT terapeut, stress release og mindfulness, samt har kurser i sorg, krise og neuropsykologi.

Praktiske Oplysninger
Kurset veksler mellem oplæg, spørgsmål, refleksioner og praktiske øvelser. Efter kurset får du en værktøjskasse med mini-manualer til brug i din hverdag. Forplejning er inkluderet, og det er gratis at deltage. Der er begrænset antal pladser. Tilmelding er nødvendig og kan ske via siden her.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag fyldt med indsigt, værktøjer og fællesskab, der kan hjælpe dig og dine nærmeste til at bevare overskud og livsglæde.