Gå til hovedindhold

Familietur til Jyllands Park Zoo

Kom gratis med familien i Jyllands Park Zoo lørdag d. 9. september.

Har du spørgsmål til turen?

Kontakt projektleder Camilla Weihe på cwe@ulykkespatient.dk eller 36 73 20 43.

Kom gratis med familien i Jyllands Park Zoo, når Anne og hendes familie inviterer til en sjov og begivenhedsrig dag i Zoo i samarbejde med UlykkesPatientForeningen.

Vi mødes ved Jyllands Park Zoo kl. 10 og følges ad ind i dyreparken, hvor I har mulighed for at udforske parken med jeres egen familie eller sammen med de andre familier, der også er med på turen.

Kl. 12 har vi sørget for grillmad til frokost, inden vi skal på rundvisning med en af parkens dyrepassere.

Turen er arrangeret af Anne i samarbejde med UlykkesPatientForeningen.
Anne er medlem af foreningen. På turen deltager også hendes mand og deres tre børn på 7, 10 og 13 år.

Hvem kan deltage?

Turen er forbeholdt ulykkesramte familier med børn/unge, og det er gratis at deltage.

Der er plads til fem familier med max seks personer inklusiv evt. ledsager.

Hvordan kommer I med?

For at komme med på turen, skal du udfylde ansøgningsskemaet her på siden med en kort beskrivelse af, hvem du vil invitere med til Jyllands Park Zoo. Der er ansøgningsfrist mandag d. 14. august kl. 10. 

Efter ansøgningsfristen trækker UlykkesPatientForeningen lod blandt de familier, der har ansøgt om at komme med på turen. 

I får svar pr. mail eller telefon senest onsdag d. 16. august, om I er blandt de heldige, der skal med til Jyllands Park Zoo.

Lukket for ansøgninger

Det er ikke længere muligt at ansøge om at komme med på turen. Har du søgt om at komme med, hører du fra os senest onsdag d. 16. august.

Takket være midler fra Social- og Boligstyrelsen har UlykkesPatientForeningen fået mulighed for at give ramte og deres familier gode oplevelser med andre familier, som I selv bestemmer – helt gratis. Har du en god idé til en tur eller en oplevelse? Så tag fat i projektleder Camilla Weihe på cwe@ulykkespatient.dk eller 36 73 20 43.