UlykkesLinjen

UlykkesLinjen tilbyder gratis og uvildig vejledning på telefon for dig, der er berørt af en ulykke. Det kan både være som ramt eller pårørende.

Er du nytilskadekommen eller har du været skadet i mange år? Så kan du ringe til UlykkesLinjen. Her er alle UlykkesPatientForeningens rådgivningstilbud samlet i en fælles indgang.

Ring til UlykkesLinjen

Vi har telefontid alle hverdage kl. 9-11, hvor du kan ringe på tlf. 36 73 20 00.

Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en mail på info@ulykkeslinjen.dk eller indtale en besked på vores telefonsvarer.  

Erfarne rådgivere og eksperter

Formålet med UlykkesLinjen er at støtte ulykkespatienter og deres familier ved at skabe overblik over, hvordan man bedst kan tackle de udfordringer, der kan opstå efter ulykken.

Ved telefonerne sidder en erfaren gruppe af socialrådgivere parat med råd og vejledning. Det kan blandt andet være om muligheder og rettigheder inden for:

  • Genoptræning
  • Sygedagpenge
  • Forsikringssager
  • Advokatbistand
  • Psykologbistand
  • Familiekrise

UlykkesLinjens vejledere kan henvise dig videre til et team af eksperter i ulykker, blandt andet jurister, læger, fysioterapeuter, psykologer og ergoterapeuter, der er tilknyttet UlykkesPatientForeningen. 

Læs om vores team af eksperter

Støttet af Offerfonden

UlykkesLinjen er skabt i samarbejde mellem Havarikommissionen for Vejtrafikulykker, Rigspolitiet, Rådet for Sikker Trafik, Forsikring & Pension og UlykkesPatientForeningen og er støttet af Offerfonden.

Bliv medlem

Har du alvorlige følger efter en ulykke eller invaliderende sygdom? Meld dig ind i UlykkesPatientForeningen og få viden og hjælp af vores eksperter, der har stor erfaring i at give råd og vejledning til mennesker, der har været ude for en ulykke.

Meld dig ind