Gå til hovedindhold

Netværksgruppe i Rødovre for pårørende

En netværksgruppe er et gratis tilbud til dig, der er pårørende til en ulykkesramt.

Fire kvinder hygger med en sodavand og kage

Vil du vide mere om netværksgruppen i Rødovre?

Kontakt tovholder Mette Nyrup på mny@ulykkespatient.dk eller ring på 3673 2009.

I UlykkesPatientForeningen ved vi, at det kan være hårdt at være pårørende, når hverdagen forandrer sig efter en ulykke. Det kan både være praktik, nye opgaver eller ændrede fremtidsdrømme der fylder men også følelser som sorg, vrede og magtesløshed.

Formålet med gruppen er at give dig som pårørende et rum, hvor du kan møde andre i samme livssituation og dele erfaringer. Grupperne er både for dig der er ny pårørende, og dig der har været pårørende i mange år.

Grupperne faciliteres af en psykolog fra UlykkesPatientForeningen. Til hvert gruppemøde holder psykologen et oplæg om fx følelsesmæssige reaktioner, kommunikation eller trivsel. Oplægget danner ramme for den efterfølgende snak og erfaringsudveksling.

Godt at vide

  • Grupperne er for dig, der er tæt på en ulykkesramt. For os er det ikke relevant, om du er ven eller familiemedlem. Det vigtige er, at I har en gensidig relation.
  • Det kræver ingen forberedelse at deltage i en netværksgruppe.
  • Når du har tilmeldt dig, vil du blive kontaktet af en koordinator, der vil tage en kort samtale med dig om gruppeforløbet.
  • Deltagelse kræver ikke medlemskab af UlykkesPatientForeningen.
  • Grupperne bygger på engagement, tillid og respekt, og deltagere har tavshedspligt overfor tredjepart.

Tilmeld dig her

Læs mere om gruppen og tilmeld dig her:

Rammer for netværksgruppen

  • Netværksgruppen foregår hos UlykkesPatientForeningen på Fjeldhammervej 8, 2610 Rødovre.
  • Gruppen mødes hver anden onsdag kl. 15.30-17.30, i alt fire gange.
  • Vi opfordrer til, at du deltager i alle gruppens møder for at få så meget ud af gruppen som muligt. Vi har fuld forståelse for, at du kan have behov for at melde fra til et møde grundet manglende overskud eller andre forpligtelser.

Få mere information om netværksgruppen

Du skal være velkommen til at kontakte psykolog Mette Nyrup på mny@ulykkespatient.dk eller ringe på 36 73 20 09, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide, om en netværksgruppe er noget for dig.