Sælsafari

Vi tager på sælsafari fra Rømø og kommer tæt på livet i Vesterhavet.

Arrangør

Sønderjylland

Dato

14. august 2021

Tidspunkt

Kl. 9-13.10

Adresse

Havneby Havn, Kilebryggen 1, 6792 Rømø
Vis på kort

Pris

Gratis

Sælturen finder sted ved lavvande, hvor sælerne samles for at raste på den tørlagte højsande.  Fiskeri med mini-trawl giver os rig mulighed for at studere krabber, rejer, Østers, søstjerner og småfisk på tætteste hold, og alle får mulighed for både at se, røre og smage på havdyrene.

Der kan ikke gives Sæl-garanti, men erfaringsmæssigt ser man sæler på 95% af turene. Oplev Vadehavet tæt på og se en sæl i øjnene i et af verdens vigtigste tidevandsområder. 

Info: Turen varer ca. 4 timer, inkl. færgeoverfart med kaffe/vand og sejlads i Vadehavet og naturvejledning  Vi anbefaler praktisk påklædning efter vejret. Selve sælturen foregår med åben trækutter. Der vil blive serveret en lille morgenplatte, samt frokost på sejlturen fra Sild til Rømø. Drikkevarer er for egen regning. Tilmelding senest d. 2. august!

Deltagerne skal selv kunne komme til Rømø. Deltagerne skal kunne gå ombord på trækutteren. Der er en lille trappe med gelænder. Evt. kørestol kan opbevares på havnen under et halvtag. Adgang til toilet ombord på kutteren er begrænset og kan ikke benyttes af personer med gangbesvær.  Sejlturen på kutteren tager ca. 2 timer. 

Kontakt

Ole Bornhøft, o.bornhoeft@polio.dk, 29667407