EKSTRA Wellness weekend for ulykkesramte (lørdag-søndag)

Wellness weekenden er fuldt booket, men vi har været heldige at kunne leje to huse mere lørdag-søndag, og dermed få plads til otte deltagere mere til den hyggelige weekend. Skynd dig at sikre dig din plads. Først til mølle-princippet gælder.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

29. - 30. juni 2019

Tidspunkt

Lørdag d. 29. - søndag d. 30. juni

Adresse

Egmont Højskolen, Villavej 25, Hou, 8300 Odder
Vis på kort

Pris

1.000 kr. (+ 500 kr. for evt. hjælper)

Den sidste weekend i juni 2019 inviterer UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg til wellness weekend for ulykkesramte på Egmont Højskolen i Hou. 

OBS: Det oprindelige arrangement er udsolgt, men vi har været heldige at kunne booke to huse mere fra lørdag d. 29. juni - søndag d. 30. juni 2019. Der er således 8 ledige ekstra pladser, som kan købes her efter først til mølle-princippet. Vær opmærksom på, at du altså kun får 1 overnatning med i prisen her, og at du først kan støde til gruppen lørdag. Til gengæld er prisen reduceret i forhold til det fulde ophold. 

Program

Weekenden består af en blanding af både faglige og sociale oplæg. Fagligt vil der være fokus på sundhed og trivsel. Søvnekspert Mikael Rasmussen vil holde oplæg om søvn, og hvordan en god nats søvn spiller ind på stressniveau, sundhed og det generelle velbefindende. Han vil give deltagerne videnskabelige forklaringer på søvnproblemer, ligesom de vil få konkrete værktøjer med hjem, der kan gøre det nemmere at håndtere hverdagen.

Herudover vil fysioterapeut Karin Thye Jørgensen i løbet af weekenden afholde forskellige træningsmoduler, hvor deltagerne kan få inspiration til velegnede træningsformer, og hvordan man udfører øvelserne korrekt.

Se programmet for wellness weekend - Vær opmærksom på, at du kun kan deltage i programmet lørdag og søndag.

Vær opmærksom på, at hjælpere skal tilmeldes særkilt under "Flere deltagere" i tilmeldingsformularen. 

Kontakt

Weekenden arrangeres af foreningens frivillige koordinationsudvalg.

Anne-Lise Rossau, rossauannelise@gmail.com, tlf. 22 76 54 17