Fyraftensmøde om livskvalitet og funktionsniveau

Hør hvordan Thea Lindberg har håndteret livet som ulykkesramt.

Arrangør

Fyn

Dato

5. marts 2019

Tidspunkt

Kl. 15.30-17.00

Adresse

Seniorhus Odense, Toldbodgade 5, 5000 Odense C.
Vis på kort

Pris

50 kr. (+30 kr. for evt. hjælper)

Med udgangspunkt i sit eget liv som ulykkesramt gennem mere end et kvart århundrede vil Thea Lindberg Brinkmann fortælle om de strategier, hun har benyttet til at optimere sin livskvalitet og sit funktionsniveau - også i forbindelse med at skifte uddannelse og erhverv. Det er samtidig de strategier, hun i dag bruger for at minimere risikoen for at udvikle senskader.

Fyraftensmødets indhold henvender sig både til polio- og ulykkesramte med og uden synlige skader samt alle, der er interesseret i at passe godt på sig selv og forebygge tidlig nedslidning og skader.

Thea underviser på kredsens åndedrætshold og er derudover med i flere råd i Syddanmark. Hun er formand for Patient- og pårørenderådet ved Rygcenter Syddanmark, medlem af udviklingsrådet ved Sygehus Lillebælt, medlem af forskningsrådet hos Sygehus Lillebælt og medlem af bedømmelsesudvalget for Region Syddanmarks ph.d.- og forskerkarrierepulje.

Der er handicapparkeringer i gården ved Seniorhuset samt handicaptoiletter i huset.

Der serveres kaffe, te og kage.

Døren bliver låst 15.30. Skulle nogle af jer blive forsinkede, kan I ringe på dørklokken til højre for døren, ellers kan vi træffes på tlf. 2685 4288.

Vær opmærksom på, at hjælpere skal tilmeldes særskilt under 'Flere deltagere' i tilmeldingsformularen.

Kontakt

Birthe Bjerre: tlf. 2685 4288, ulykke-polioFyn@hotmail.com