Temaaften for ulykkespatienter

Vi skal spise sammen og høre oplæg om smertehåndtering

Arrangør

Midt Thy Mors

Dato

15. november 2021

Tidspunkt

Kl. 17.30 - 21.00

Adresse

Hotel Pinenhus, Pinen 3, 7870 Roslev
Vis på kort

Pris

50 kr. (+ evt. hjælper gratis).

Kom med til en spændende aften på Hotel Pinenhus, hvor vi starter med en lækker middag og følger op med oplæg af Anders Aaby, uddannet psykolog og ph.d.-studerende ved Institut for Psykologi, Syddansk Universitet og Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter.

Anders’ forskningsprojekt handler om den psykologiske tilpasningsproces til livet med en rygmarvsskade, herunder med særlig fokus på, hvilken rolle accept spiller i denne proces.

Oplægget handler om, hvad vi gør, når livet slår hårdt. Måden vi forholder os til de nye livsvilkår på, kan nemlig have stor betydning for vores oplevelse af livskvalitet.

Oplægget tager udgangspunkt i psykologisk teori særligt fra litteraturen om Acceptance and Commitment Therapy, som handler om, hvilken rolle accept spiller i forbindelse med at vænne sig til en ny hverdag efter en livsomvæltening. Oplægget vil ligeledes præsentere Anders’ ph.d.-projekt, og hvad vi ved fra forskningen generelt.

Efter kaffe og kage i pausen vil KLA Personskade fortælle om processerne og mulighederne for personskadeerstatning ved ulykke eller anden skade.

Stedet er fuldt tilgængeligt.

Kontakt

Torben Linde Mikaelsen, tlf.: 4276 0804, t.l.mikaelsen@ulykkespatient.dk.