WalknRoll i smukke omgivelser

Gå eller rul med, når motionsarrangementet WalknRoll finder sted i Agger den 23. august

Arrangør

Midt Thy Mors

Dato

23. august 2021

Tidspunkt

Kl. 13.00

Adresse

De Sorte Huse, 7770 Vestervig
Vis på kort

Walkn’Roll er en oplevelsestur for ALLE, uanset handicap, i Thys smukke natur - og vi opfordrer alle vores medlemmer til at komme og være med (og gerne med familie, venner, kolleger, naboer og andet godtfolk).

Walkn’Roll er et koncept, som giver ALLE, uanset handicap, mulighed for at rulle eller gå en tur i Thys fantastiske natur. Der vil i år være mulighed for at begive sig ud på en 1, 3, 5 eller 7 km lang tur – og uanset hvilken rute, du vælger, foregår ruten ad handicapvenlige/tilgængelige veje og stier.

Eventet er placeret i Agger, hvor vi har Danmarks længste handicapsti og en fantastisk natur i Nationalpark Thy. Walkn’Roll er åbent for ALLE – så, om du er kørestolsbruger, gangbesværet, ung eller ældre, kvinde eller mand er ligegyldigt, bare du ønsker at gå/rulle for en god sag, og samtidig har lyst til en god oplevelse.

Det handler ikke om at komme først, men i stedet om at få en god oplevelse i et fantastisk naturområde og en hyggelig eftermiddag – og vigtigst - at give de organisationer og foreninger, der støtter handicappede, opmærksomhed.

Hele konceptet handler om at skabe opmærksomhed om handicappedes forhold i Danmark – og hjælpe foreninger, som sætter fokus på dette, til en større opmærksomhed.

UlykkesPatientForeningen er blevet fast samarbejdspartner, så ved at deltage i eventen, støtter du både Walkn’Roll og UlykkesPatientForeningen.

Til gengæld tør vi næsten godt love en smuk natur, en fantastisk oplevelse, hyggeligt samvær, mulighed for nye bekendtskaber og ikke mindst DIN hjælp til at skabe opmærksomhed om det, vi alle har brug for; nemlig (endnu) bedre forhold for handicappede.

Læs mere om Walkn’Roll og tilmeld dig her: https://walknroll.dk/ - hjemmesiden opdateres løbende.

Kom og vær’ med – og STØT UlykkesPatientForeningen og Walkn’Roll 😊.

Kontakt

Pernille Cornelius, tlf.: 2342 8681, p.cornelius@ulykkespatient.dk.