Webinar: At være menneske i 'systemet'

Hør hvad der sker med krop og psyke, når krav og forventninger overstiger ressourcerne, og bliv klædt bedre på til, hvordan du kan få en konstruktiv kommunikation med systemet.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

24. august 2021

Tidspunkt

Kl. 13.00-13.45

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

Mange ulykkesramte oplever på et eller andet tidspunkt, at deres afklaringsforløb giver anledning til ”systemstress”.

’Systemet’ opstiller ofte mange og ufravigelige krav til, hvad du som ulykkesramt skal kunne magte, og det kan ofte opleves som om, at de nødvendige ressourcer ikke er til stede.

I dette webinar giver psykolog Mette Nyrup dig en indføring i, hvad der sker med krop og psyke, når krav og forventninger overstiger ressourcerne, og du vil i løbet af webinaret blive klædt bedre på til en konstruktiv kommunikation med systemet.

Webinaret er primært henvendt til dig, der selv står i en situation, hvor du oplever at være i ”systemet” og dig, der er pårørende. Andre interesserede er dog også velkomne.

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 14 dage efter afholdelsen. 

Få hjælp på IT-linjen

Hvis du oplever tekniske problemer med Zoom, kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer her.

Du kan også få hjælp til, hvordan du deltager i et Zoom webinar på foreningens IT-linje. IT-linjen har åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00-12.00. Ring på tlf.: 36 73 20 03.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk.