Webinar: Balanceudfordringer i hverdagen

En god balance er en forudsætning for, at du kan leve et aktivt liv. I webinaret sætter vi derfor fokus på din balance, og hvad der kan på påvirke den.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

3. september 2021

Tidspunkt

Kl. 12.00-12.45

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

Se med og bliv klogere på forskellen på en balanceudfordring og et balanceproblem og få indsigt i, hvornår det er hensigtsmæssigt, at du udfordrer din balance.

Fysioterapeuterne Simone Djernes Nielsen og Marc Dam Hemmingsen vil i webinaret guide dig igennem balanceproblematikker, hvad du selv kan gøre og hvor du evt. kan søge hjælp for at få styr på din balance.

Webinaret henvender sig til dig der har balanceudfordringer, balanceproblemer eller dig der gerne vil have et teoretisk forståelse af det ”at holde balancen”. Alle interesserede er velkomne til at deltage i webinaret.

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 14 dage efter afholdelsen. 

Få hjælp på IT-linjen

Hvis du oplever tekniske problemer med Zoom, kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer her.

Du kan også få hjælp til, hvordan du deltager i et Zoom webinar på foreningens IT-linje. IT-linjen har åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00-12.00. Ring på tlf.: 36 73 20 03.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk.