Webinar: Hvem er jeg efter ulykken?

Når livet udfordrer os, og vi fx skal leve med kroniske smerter, er det normalt, at vi stiller os selv eksistentielle spørgsmål som, hvem er jeg nu? Hvordan lever jeg mit liv? Og hvordan ønsker jeg at leve mit liv?

Arrangør

Sekretariatet

Dato

16. november 2021

Tidspunkt

Kl. 14.00-15.00

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

Spørgsmålene opstår, fordi livet grundlæggende kan ændre sig efter fx en ulykke. Måden vi lever med de eksistentielle udfordringer på, kan få betydning for vores trivsel og liv med fx kroniske smerter.

Med baggrund i et forskningsprojekt vil psykolog Aida Hougaard Andersen fortælle om nogle af de eksistentielle oplevelser og udfordringer, der kan opstå, når vi fx skal leve med kroniske smerter og om nogle af de veje, du kan vælge igennem de eksistentielle udfordringer.

Webinaret henvender sig til dig, der har været ude for en ulykke og gerne vil blive klogere på de eksistentielle spørgsmål, der kan opstå, når livet ændrer sig. Alle interesserede er velkomne til at deltage.

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 30 dage efter afholdelsen. Alle tilmeldte modtager et link til optagelsen dagen efter webinaret er afholdt.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk.