Webinar: Identitet, coping og accept i livet efter en ulykke eller sygdom

På webinaret kan du få viden om forskellige metoder til at håndtere nye udfordringer efter sygdom eller ulykke.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

6. april 2021

Tidspunkt

Kl. 11.00-11.45

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

Skal jeg lave hele min identitet om? Skal jeg kæmpe imod eller acceptere de nye vilkår? Hvad vil det egentlig sige at acceptere vilkårene? Det er spørgsmål, som mange står med i livet efter en ulykke eller sygdom,

I dette webinar vil du blive præsenteret for forskellige tilgange til den psykologiske tilpasningsproces efter sygdom eller ulykke.

Du vil også blive præsenteret for forskellige måder at håndtere de nye udfordringer, der opstår i livet med følger efter sygdom eller ulykke.

Webinaret giver dig også mulighed for at reflektere over din egen proces, og skal give dig nye perspektiver og stof til eftertanke, som du kan tage med videre i livet.

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 14 dage efter afholdelsen. 

Bemærk at du får tilsendt en e-mail på engelsk, hvor der er et link til webinaret.

Få hjælp på IT-linjen

Hvis du oplever tekniske problemer med Zoom, kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer her.

Du kan også få hjælp til, hvordan du deltager i et Zoom webinar på foreningens IT-linje. IT-linjen har åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00-12.00. Ring på tlf.: 36 73 20 03.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk.