Webinar: Kom godt igennem en hjernerystelse

Hjerneforsker og overlæge Troels W. Kjær vil gøre dig klogere på hjernerystelse, og hvordan du bedst muligt kommer igennem det.

Arrangør

Sekretariatet

Dato

9. marts 2021

Tidspunkt

Kl. 13.00-14.00

Adresse

Zoom

Pris

Gratis

Der kan opstå mange spørgsmål under et forløb med hjernerystelse:

  • Hvor meget må jeg sove?
  • Må jeg se på en skærm?
  • Hvornår kan jeg komme tilbage på arbejdet?
  • Hvad kan jeg selv gøre for at lette på symptomerne?

Troels W. Kjær giver dig svarene på det hele og giver dig overskuelige og simple redskaber til at komme igennem hjernerystelsen, både når det gælder fysiske, psykiske og kognitive problemer.

Foredraget er baseret på den nyeste forskning og tager afsæt i interviews med førende fagfolk, behandlere og en række cases.

Foredraget tager ligeledes afsæt i bogen “Hjernerystelse – kom godt igennem” (2019), der er skrevet af Troels W. Kjær og Loa Opstrup. Ligesom i bogen, så er formålet med foredraget, at du hurtigst muligt kommer igennem din hjernerystelse, og at du har det godt undervejs.

Praktisk information

Webinaret foregår på Zoom. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Det er gratis for alle.

Vi optager webinaret, så alle, der har tilmeldt sig, har mulighed for at se eller gense webinaret i 14 dage efter afholdelsen. 

Bemærk at du får tilsendt en e-mail på engelsk, hvor der er et link til webinaret.

Få hjælp på IT-linjen

Hvis du oplever tekniske problemer med Zoom, kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer her.

Du kan også få hjælp til, hvordan du deltager i et Zoom webinar på foreningens IT-linje. IT-linjen har åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00-12.00. Ring på tlf.: 36 73 20 03.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på 36 73 90 95 eller medlem@ulykkespatient.dk.