Wellness weekend på Egmont Højskolen

Kom og vær med til en hyggelig weekend.

Arrangør

Koordinationsudvalget

Dato

15. - 17. oktober 2021

Tidspunkt

Kl. 15.00

Adresse

Egmont Højskolen, Villavej 26, 2300 Odder
Vis på kort

Pris

1.500 kr. for medlem og 750 kr. for hjælper med BPA-ordning (Efter BPA-ordningen (§ 95 og § 96) eller Ledsageordningen (§ 97) )

Til UlykkesPatientForeningens Wellness weekend kan du deltage i spændende foredrag og aktiviteter som træning i vand, dampbad, mindfulness og åndedrætstræning. Derudover vil der være god til tid til socialt samvær og erfaringsudveksling. 

Program

Fredag

Vi mødes kl. 15.00 og indlogerer os. Derefter spiser vi aftensmad og får bagefter eksklusiv adgang til svømmehallen. Til sidst er der hygge, snacks og natmad på programmet.

Lørdag

Dagen starter med morgenstræk efterfulgt af morgenmad. Formiddagen går med mindfullness, åndedrætstræning og bevægelse. Efter en god frokost skal vi høre et foredrag. Om eftermiddagen har vi igen adgang til svømmehallen, hvor der vil være træning i vand. Vi slutter dagen af med middag, hygge, snacks og natmad.

Søndag

Dagen starter igen med morgenstræk efterfulgt af morgenmad. Efter en hyggelig formiddag, spiser vi frokost og siger tak for denne gang kl. 13:30.

Praktiske oplysninger

Indkvartering: I huse med 1 stue og 2 soveværelser med hver to senge i hvert værelse. Der er ikke mulighed for enkeltværelse. Der er plads til et begrænset antal hjælpere, der skal overnatte i stuen. 

Husk at oplyse, hvis du har særlige behov i forbindelse med indkvartering (fx badestol, lift eller lignende).

Tilmelding er med forbehold for aflysning på grund af Covid-19. Aflyses arrangementet, vil tilmeldte deltagere modtage besked i god tid og modtage refusion for tilmeldingsbeløbet.

Kontakt

Anne-Lise Rossau, a.rossau@ulykkespatient.dk, 22 76 54 17