Mød de nye medarbejdere i medlems- og kommunikationsafdelingen i Rødovre

Her kan du læse om de nye medarbejdere, som er startet i medlems- og kommunikationsafdelingen i Rødovre i løbet af efteråret 2018. Flere af dem arbejder med frivillige, og de er derfor relevante for foreningernes frivillige at kende dem.

Ida Brinck Jørgensen er ansat den 1. november som digital marketingskonsulent i barselsvikariat for Line Keinicke Tofte. Ida arbejder med vores hjemmesider, Facebook sider, medlemssystemer og nyhedsbreve.

Liv Hübner Østergaard er ansat den 1. oktober som projektmedarbejder i barselvikariat for Rikke Pinborg. Liv arbejder med lokalkredsene og skal som sin primære opgave sætte gang i og koordinere et projekt, der skal udvikle lokalkredsene. Liv er også sekretariatets kontaktperson for koordinationsudvalget for ulykke og hjælper også med projektansøgninger i sekretariatet.

Marlene Langbo-Friis er ansat den 1. september som politisk konsulent. Som foreningens første politiske konsulent er det hendes opgave at sætte ulykkes- og poliopatienters problemstillinger på den politiske dagsorden. Du er meget velkommen til at kontakte Marlene, hvis du oplever lokale eller mere generelle problemer, som du ønsker bliver taget op.

Maria Normann er ansat den 1. maj som sundhedsfaglig projektmedarbejder. Maria er ansat til at markedsføre og til at tilbyde sundhedsrådgivning på Ulykkeslinjen samt til at koordinere Move It-tilbuddet. Kontakt Maria

Helle Stig startede 1. august som udviklingskonsulent. Helle er ansvarlig for hvervning og fastholdelse af medlemmer samt markedsføring af UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen.

Hvis du er på besøg hos foreningerne i Rødovre, er du meget velkommen til at komme forbi og hilse på de nye medarbejdere. Du kan også se deres kontaktoplysninger i nyhedsbrevet eller på hjemmesiderne.