Handelsbetingelser

Når du melder dig ind eller foretager et køb hos:

UlykkesPatientForeningen
Fjeldhammervej 8
2610 Rødovre
Tlf. 36 73 90 20
kontakt@ulykkespatient.dk
CVR-nummer: 63457817

vil du modtage en ordrebekræftelse, der oplyser om antal og art af den vare, du har bestilt, eller det type medlemskab, du har bestilt. Af ordrebekræftelsen vil den samlede pris alt inklusive ligeledes fremgå.

Betaling

På ulykkespatient.dk kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay.

Alle priser er inklusive moms.

Der tages forbehold for prisændringer, idet de anførte priser gælder, så længe lager haves.

Dette websted anvender QuickPay og DIBS. Betaling med kort her er derfor sikkert og godkendt af Nets.

Medlemskab og bidrag

Når du har betalt for medlemskab eller bidrag modtager du en mail, som er din bekræftelse på, at du har betalt. Beløb, som er trukket på dit betalingskort, fremgår af mailen.

Udmeldelse, stop af bidrag og nyt kort

Du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab eller dit bidrag ved at kontakte Medlemsservice på medlem@ulykkespatient.dk eller ringe til os på tlf. 36 73 90 95 på hverdage fra 9-15.

Det er også Medlemsservice, du skal kontakte, såfremt du ønsker at skifte betalingskort eller har fået nyt kort, vi skal bruge til dine betalinger.

Arrangementer

Når du har tilmeldt dig og betalt for eventen, modtager du en mail, som er din bekræftelse på, at du er tilmeldt og har betalt. Beløb som er trukket på dit betalingskort fremgår af mailen.

Der er ingen fortrydelsesret eller reklamationsret ved køb af events.

Hvis eventen bliver aflyst, får du dine penge retur.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på køb af medlemskaber og aftaler om faste bidrag.

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer fra den dag, du modtager varen. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du give os en utvetydig meddelelse herom. Du kan sende en mail til os på kontakt@ulykkespatient.dk .

Varen skal være afsendt inden 14 dage, og du har pligt til at returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som den oprindelig er modtaget, meget gerne i originalemballagen.

På eventuelle lyd- eller billedoptagelser (cd'er, film, dvd etc.) må du ikke bryde forseglingen. Hvis du bryder forseglingen, kan du ikke fortryde købet.

Ligeledes skal varer være ubrugte, hvis det er åbenbart, at ibrugtagning forringer varens værdi. Du skal selv betale for returforsendelsen, og vi anbefaler, at varen sendes retur som pakke. Derved erstatter Post Danmark indholdets værdi, hvis den skulle bortkomme.

Varen skal returneres til:
UlykkesPatientForeningen
Fjeldhammervej 8
2610 Rødovre

Ønsker du pengene retur, vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidig med opgivelsen af dit navn og adresse sender følgende oplysninger om dit pengeinstitut:

Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)

Varer

Levering

Alle bestillinger leveres med Post Danmark. Varerne afsendes i løbet af 1-3 hverdage, efter at vi har modtaget din bestilling. Du kan forvente at få varerne leveret 1-3 hverdage herefter. Varer sendes som B-post.

Oplyst afsendelsestidspunkt er vejledende, og UlykkesPatientForeningen tager forbehold for udsolgte varer.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Fragt

UlykkesPatientForeningen sender alle breve og pakker med Post Danmark. Fragtprisen er indregnet i salgsprisen.

I stedet for at bestille varer i webshoppen kan du også købe varer ved personligt at henvende dig i UlykkesPatientForeningen, Fjeldhammervej 8, 2610 Rødovre.

Reklamation

Du er som forbruger omfattet af købelovens beskyttelsesregler, hvilket blandt andet betyder, at du har 2 års reklamationsret ved fejl eller mangler på den vare, som du har købt. Hvis varen er mangelfuld, det vil sige, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen, kan du vælge at få den ombyttet eller få pengene tilbage.

En ombytning forudsætter, at varen ikke er udsolgt.

Reklamationen skal fremsættes inden rimelig tid, efter at manglen er konstateret, og du bedes kontakte UlykkesPatientForeningen på telefonnummer 36 73 90 00. Du skal oplyse ordrenummer.

Du kan også skrive en mail til kontakt@ulykkespatient.dk .

Produktansvar

Lovgivningens præceptive regler om produktansvar for producenter finder tilsvarende anvendelse i forholdet til UlykkesPatientForeningen.