Kor

Vi har et sangkor for alle jer, der har en lille sangfugl gemt i maven, og som gerne vil synge sig i godt humør og nyde en hyggelig stund med hinanden.

Fjeldhammerkoret mødes en gang om ugen hos UlykkesPatientForeningen i Rødovre. Hver gang startes med fælles opvarmning af krop og stemmer. 

Repertoiret for koret er en god blanding: lidt fra højskolesangbogen, noget årstidsbestemt, gammelt og nyt, pop og swing, kanons og klassisk.

Ind imellem al den sang vil der også være tid til en god kaffepause og snak.

Korleder 

Mads Kronborg står i spidsen for koret.  

Mads er certificeret underviser i sang og klaver, klaver, sang, sangskrivning, musikteori og nodelære. Derudover har han sunget i mandskor i 6 år, sunget i musicalensemble i 4 år, arbejdet som pianist på et par forskellige musikforestillinger og har afviklet korworkshops i fællesskab med sin kvartet – DunkelDirks - og alene. 

Tid

Hver mandag kl. 15.00-17.00. 

Sæsonen går fra 8. januar til 18. juni 2018.

Sted

Vi mødes i Willumsalen hos UlykkesPatientForeningen, Fjeldhammervej 8, 2610 Rødovre.

Pris 

Prisen for en sæson er 400 kr. som indbetales ved tilmelding på konto:

Reg.nr.: 5476
Kontonr.: 2018333

I feltet "beskrivelse til modtager" bedes du skrive dit navn samt 'Kor'.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig, og du skal tilmelde dig hos sekretær Mette Dankelev: mda@ulykkespatient.dk eller tlf. 36 73 90 28. 

Koret er for alle – uanset om du kan synge eller ej. Dog er det vigtigt, at du kan komme næsten hver gang. Skynd dig at melde dig til.

Se video af Fjeldhammerkoret