Rabat på rehabiliteringsrejser

Få rabat hos Rehab Rejser som medlem.

Som medlem af UlykkesPatientForeningen kan du få rabat hos Rehab Rejser. 

Rehab Rejser tilbyder intensive træningsophold i Sydspanien med daglig træning og behandling af en dansk fysioterapeut, der tager udgangspunkt i dine funktionelle begrænsninger. Derudover er der mulighed for afspænding og afslapning i skønne omgivelser, og det er således en god måde at kombinere ferie og træning.

Stedet er tilgængeligt, men det er et krav, at du er selvhjulpen og selv kan klare forflytninger. Har du spørgsmål til tilgængeligheden, kan du kontakte Rehab Rejser.

Rejser i 2018

  • Forår: 13.-20. marts
  • Efterår: 23.-30. oktober

Din rabat

Normal pris Medlemspris
6.499 kr. pr. person  5.499 kr. pr. person 

(Morgenmad, aftensmad, træning med fysioterapeut og foredrag er inklusiv). Prisen er pr. person i dobbelt lejlighed, der er mulighed for at tilkøbe enkeltlejlighed til en pris af 1.500 kr. Du skal selv betale for flyrejsen.

Hvis du vil have ægtefælle, familiemedlemmer eller venner med, og de bor i samme lejlighed, vil prisen for pågældende være 2.900 kr. inkl. morgenmad og aftensmad, samt transport til og fra lufthavnen.

For at få rabat skal du afgive dit fulde navn og adresse til Rehab Rejser.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om Rehab Rejser eller at bestille en rejse, kan du kontakte Margit Ottow på 28880591, mo@rehabrejser.dk eller Per Bækgaard på 51163265, pb@rehabrejser.dk.

Du har også mulighed for at få en snak med stedets fysioterapeut, hvis du har brug for yderligere information om træningen.

Læs mere om Rehab Rejser