Deltag i fokusgruppe om smerter

Lider du af kroniske smerter, og vil du hjælpe andre i samme situation? Sundhedsstyrelsen søger lige nu deltagere til en fokusgruppe.

Hvis du lider af kroniske smerter og har lyst til at hjælpe andre i samme situation, så har du nu mulighed for at deltage i en fokusgruppe, som skal bidrage til, at personer med smerter kan få mere viden om smerter. Som tak for hjælpen får du et gavekort på 300 kr.

Fokusgruppen sammensættes af Sundhedsstyrelsen og foregår torsdag den 28. februar 2019, klokken 17-19.30 på Nørrebro i København.

Baggrund

Omkring 25% af danskerne lider af kroniske smerter. Derfor er Sundhedsstyrelsen som led i en større indsats på smerteområdet i gang med at forberede en informationsindsats om smerter. Informationsindsatsen skal bidrage til, at personer med kroniske smerter kommer hurtigst muligt til den rette behandling. Det er afgørende for et godt liv med smerter.

Derfor søger Sundhedsstyrelsen en række personer med kroniske smerter, som har lyst til at deltage i en fokusgruppe og dele deres erfaringer. Det kræver ingen forberedelse eller særlig viden – og det er selvfølgelig helt anonymt. Der vil blive serveret lidt vådt og tørt undervejs.

Det skal gruppen tale om

Fokusgruppen har tre overordnede formål. Først skal vi tale om, hvad der sker, når man får kroniske smerter – hvem man kontakter, henvises til osv. Bagefter diskuterer vi, hvilken information man har behov for undervejs i forløbet, og hvad der eventuelt mangler. Og til slut tester og udvikler vi det materiale, som allerede findes – og forsøger at nå frem til, hvordan vi kan informere endnu bedre.

Sådan ansøger du om at komme med

Hvis du er interesseret i at deltage i fokusgruppen, kan du kontakte Casper Larsen fra Sundhedsstyrelsen på cala@sst.dk eller telefon 93 51 42 84 for at høre mere og tilmelde dig.

Tilmelding er senest den 25. februar 2019.

Læs mere om deltagelse i fokusgruppen (pdf)

Download samtykkeerklæring (pdf)