Løb for forskning i rygmarvsskader

Løb sammen med resten af verden, når Wings for Life World Run skydes i gang den 7. maj kl. 13. Deltagergebyret går til forskning i rygmarvsskader.

Den 7. maj 2017 er det tredje år i træk, at det globale velgørenhedsløb Wings for Life World Run afholdes i Danmark.

På nøjagtig samme tid i mere end 35 lande fordelt på fem kontinenter, vil dette løb samle tusindvis af løbere – alt fra motionister til professionelle eliteløbere.

100 procent af deltagergebyret går direkte til non-profit organisation Wings for Life, der arbejder med helbredelse af rygmarvsskader.

I år kan der løbes hvor som helst

Aarhus har været Danmarks værtsby i 2015 og 2016, men i år kan der løbes hvor som helst med Wings for Life World Run app’en, der gratis kan downloades her: http://win.gs/AppRun

Med Wings for Life World Run app’en, kan man deltage i det globale løb og løbe sammen med tusindvis af andre løbe, hvor end man befinder sig.

Når app’en er downloadet, fungerer App Run på samme måde som det officielle løb. 30 minutter efter deltagernes start, begynder en virtuel mållinjebil, som gradvist indhenter dig. Løbet har ingen fast distance, og alle kan derfor sætte deres egne mål.

En afmærket rute i Aarhus

Med app'en kan du løbe individuelt, hvor du end befinder dig, eller deltage i "organiseret App Run" i Aarhus. Det koster 100 kr. at tilmelde sig det organiserede løb i Aarhus, og tilmeldingen sker her http://www.wingsforlifeworldrun.com/int/en/app-run-aarhus/

Der løbes på en 1,5 km afmærket rute i omkring Marselisborghallen og i de smukke omgivelser omkring Ceres Park og Friheden Tivoli, hvor blandt andre Wings for Life World Run ambassadøren Jason Watt og familie vil deltage i løbet.

- Det er igen en absolut fornøjelse at støtte op om dette unikke løb. Jeg støtter op om Wings for Life World Run fordi det er et fantastisk formål, sag og organisation, som skaber vigtige midler til forskning inden for rygmarvsskader. Det er vigtig for mig at få sat mere fokus på rygmarvsforskning og det kan dette løb bestemt være med til, siger Jason Watt.

Deltagere i kørestol

Kørestolsbrugere og løbere starter side om side til det organiserede løb i Aarhus. Kørestolsbrugere skal benytte en almindelig kørestol.

Over 49 millioner til forskning i rygmarvsskader i 2016

Mere end 130.000 registrerede deltagere på verdensplan støttede op omkring organisationen Wings for Life, hvis målsætning er at forbedre forskningen inden for rygmarvsskader.

Hele tilmeldingsgebyret for hver enkelt deltager gik ubeskåret til forskning rygmarvsskader – og gør dermed Wings for Life World Run til verdens største velgørenhedsløb. På globalt plan blev det til 49.100.000 kroner.