Løb for rygmarvsskadede

Løb sammen med resten af verden, når Wings for Life World Run skydes i gang den 6. maj 2018. Deltagergebyret går til forskning i rygmarvsskader.

Den 6. maj kl. 13 er det femte år i træk, at det globale velgørenhedsløb Wings for Life World Run afvikles på verdensplan.

På nøjagtig samme tid i mere end 35 lande fordelt på fem kontinenter, vil dette løb samle tusindvis af løbere – alt fra motionister til professionelle eliteløbere.

Formålet er at indsamle donationer til forskning i rygmarvsskader. Derfor går 100 procent af tilmeldingsgebyret direkte til non-profit organisation Wings for Life, hvis målsætning er at forbedre forskningen inden for rygmarvsskader. 

Over 50 millioner til forskning i rygmarvsskader i 2017

Mere end 155.000 registrerede deltagere på verdensplan støttede op omkring organisationen, hvilket gør Wings for Life World Run til verdens største velgørenhedsløb. På globalt plan blev det til 50.650.000 kroner i 2017.

Deltag i kørestol

Som kørestolsbruger har du mulighed for at deltage i løbet side om side med andre løbere. Kørestolsbrugere skal benytte en almindelig kørestol under løbet.

Du kan løbe hvor som helst

Med Wings for Life World Run appen kan man frit deltage i det globale løb og løbe sammen med tusindevis af andre løbere, hvor end man befinder sig.

Når appen er downloadet, fungerer App Run på samme måde som det officielle løb. 30 minutter efter deltagernes start, begynder en virtuel mållinjebil, som gradvist indhenter dig. Løbet har ingen fast distance, og alle kan derfor sætte deres egne mål.

Du kan downloade Wings for Life World Run appen her

Afmærkede ruter i Aarhus og København

De afmærkede ruter er 2 km lange. I Aarhus går ruten forbi Marselisborghallen, Ceres Park og Friheden Tivoli mens det i København foregår i det naturskønne Amager Fælled.

Det koster 150 kr. at deltage i Aarhus og København.

Tilmeld dig løbet i Aarhus

Tilmeld dig løbet i København