Nye medlemsfordele til dig

Fra 1. januar udvider UlykkesPatientForeningen sin vifte af medlemsfordele.

UlykkesPatientForeningen er i gang med en større udvikling. Foreningens nye navn har åbnet mulighed for at varetage medlemmernes interesser og behov som ulykkesramt i endnu højere grad end tidligere.

Som en del af udviklingen lancerer foreningen løbende en række nye medlemsfordele, der især retter sig mod træning og behandling samt rådgivning og støtte.

Flere træningstilbud

Et af de nye tiltag er endnu flere træningstilbud rundt om i landet, hvor medlemmer kan deltage i specialiseret træning. Målet er at have 25 træningstilbud fordelt over hele landet ved udgangen af 2018.

Læs om træning

Netværksgrupper og psykologisk rådgivning

Medlemmer har i en årrække haft adgang til rådgivning fra fagpersoner suppleret med muligheden for at benytte vores bisidder- og mentorordning samt medlem-til-medlem rådgivning.

Nu suppleres rådgivningsspakken med yderligere to tilbud: netværksgrupper og udvidet psykologisk rådgivning.

Læs om netværksgrupper

Læs om psykologisk rådgivning

Forsikring

Fra januar 2017 er medlemmer automatisk forsikret mod kritisk ulykke. Med et familiemedlemskab er hele husstanden (hjemmeboende børn op til 21 år) dækket af forsikringen.

Læs om forsikringen

Fordelagtige rabatter

Fra januar 2017 får medlemmer masser af særlige tilbud på oplevelser inden for teater, koncerter, festivaler, attraktioner, sportsevents, børnekultur, udstillinger, wellness, rejser og andre kulturoplevelser.

Medlemmer kan også som noget nyt få 15 % rabat på hjælpemidler hos Actiumplus og endnu større rabat på udvalgte varer. Flere gode rabataftaler er på vej.

Læs om rabatter