Psykolog og ph.d. fra Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter modtager pris

I aftes modtog Sophie Lykkegaard Ravn, psykolog og ph.d. fra Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter, en pris.

I går modtog Sophie Lykkegaard Ravn, psykolog og ph.d. fra Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter, en en pris til åbningsceremonien af årets europæiske smertekonference for en forskningsartikel, hun i 2018 udgav sammen med Michele Sterling, Yael Lahav og Tonny Elmose Andersen.

Hvert andet år afholder den europæiske smerteorganisation EFIC deres internationale smertekonference, hvor de blandt andet udleverer nogle priser. I denne forbindelse blev Sophie og hendes kollegaers arbejde udvalgt til at modtage den såkaldte ”EJP Award" for den bedste kliniske forskningsartikel udgivet i European Journal of Pain (EJP), som er et internationalt smertetidsskrift, i de forgange to år siden sidste konference.

Prisen blev givet for deres arbejde omkring, hvordan smerte og symptomer på posttraumatisk stress påvirker hinanden over tid efter piskesmældsulykker. Derfor var Sophie blevet inviteret til Valencia i Spanien for at modtage prisen på vegne af hende og hendes kollegaer til åbningsceremonien i går aftes.

Det er en stor anerkendelse af vores arbejde i organisationen, og vi glæder os derfor over at være blevet udvalgt.

Stort tillykke!