Rygmarvsskadet: Hvordan har dine skuldre det?

Forskningsprojekt udsender spørgeskema til rygmarvsskade om skuldersmerter. Hold øje med din postkasse.

Inden for de næste par uger vil rygmarvsskade modtage et brev, hvor de bliver bedt om at deltage i en internetbaseret spørgeskemaundersøgelse.

Undersøgelsen skal give en bedre forståelse af, hvor stor en andel af danskere med en rygmarvsskade, der har skuldersmerter, og om dette har indvirkning på livskvalitet og aktivitetsniveau.

Undersøgelsen udføres under forskningsenheden for Muskuloskeletal Funktion og Fysioterapi ved Syddansk Universitet og Afdeling for Anvendt Sundhedsforskning, University College Lillebælt i samarbejde med en række samarbejdspartnere, her i blandt UlykkesPatientForeningen

Resultaterne fra undersøgelsen kan hjælpe med at besvare, hvilken indflydelse skuldersmerter har, og kan bidrage til viden om en mere optimal forebyggelse og behandling.

Dine svar er vigtige

Forskningsprojektet håber, så mange som muligt vil deltage i undersøgelsen, for uden besvarelser er der ikke nogen undersøgelse.

Har du spørgsmål?

Ved spørgsmål til undersøgelsen er du velkommen til at kontakte Camilla Marie Larsen, Postdoc, Ph.d., Fysioterapeut, tlf. 40 19 87 95, e-mail: fofprojekter@health.sdu.dk

Læs mere om forskningsprojektet