Rygmarvsskadet: Undersøgelse om skuldersmerter

Som rygmarvsskadet har du modtaget et brev om en undersøgelse af skuldersmerter. Svar gerne på undersøgelsen - uanset om du har skuldersmerter eller ej. Undersøgelsen er en del af et stort forskningsprojekt.

Her i foråret/forsommeren har en stor del af jer, der har en rygmarvsskade, modtaget et brev fra et forskningsprojekt, som beder om hjælp til en spørgeskemaundersøgelse.

Formålet med forskningsprojektet

Undersøgelsen skal give en bedre forståelse af, hvor stor en andel af danskere med en rygmarvsskade, der har skuldersmerter, og om dette har indvirkning på livskvalitet og aktivitetsniveau. Projektet ønsker besvarelser uanset, om man har smerter eller ej.

Resultaterne fra undersøgelsen kan hjælpe med at besvare, hvilken indflydelse eventuelle skuldersmerter har, og kan biddrage til viden om en mere optimal forebyggelse og behandling. 

Parterne bag forskningsprojektet

Undersøgelsen udføres under forskningsenheden for Muskuloskeletal Funktion og Fysioterapi ved Syddansk Universitet og Afdeling for Anvendt Sundhedsforskning, University College Lillebælt i samarbejde med en række samarbejdspartnere, her i blandt UlykkesPatientForeningen

Forskningsprojektet håber meget på din støtte, for uden besvarelser er der ingen undersøgelse.

Spørgsmål

Ved spørgsmål til undersøgelsen er du velkommen til at kontakte Camilla Marie Larsen, Postdoc, Ph.d., Fysioterapeut, tlf. 4019 8795, e-mail: fofprojekter@health.sdu.dk