Tillykke med formandsposten, Janus

I weekenden blev Janus Tarp valgt som ny formand for UlykkesPatientForeningen. Lykønskningerne er væltet ind.

Et enigt repræsentantskab har valgt Janus Tarp som ny formand for UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen.

- Jeg er meget, meget glad for den opbakning, repræsentantskabet har vist mig i dag. Jeg vil gå til opgaven med stor ydmyghed og entusiasme. Mit fokus vil særligt være på beskæftigelse og retssikkerhed, siger Janus.

Lykønskningerne er væltet ind på Facebook: ”Godt gået”, ”Du er cool”, ”Dejligt at have dig på denne vigtige post” og mange flere opmuntrende og positive kommentarer.

Janus har været næstformand siden 2009 og før det medlem af Hovedbestyrelsen i ni år, og han har i det meste af perioden 2002-2015 været næstformand i foreningens kreds i Vestsjælland. Derudover har han siden 2010 siddet i forretningsudvalget i Danske Handicaporganisationer (DH).

Janus er 43 år og blev uddannet som cand.jur. fra Københavns Universitet i 1996. Siden 2008 har han været ansat som juridisk konsulent i Sorø Kommune.

Janus afløser Niels Balle som formand.

To næstformænd valgt

På de to næstformandsposter er der et nyt ansigt, nemlig Gurli Nielsen, mens Ghita Tougaard blev genvalgt.

Repræsentantskabet er øverste myndighed

Repræsentantskabet er foreningens øverste myndighed og består af medlemmerne af landets 17 kredsbestyrelser – i alt 85 personer.

Repræsentantskabet træder sammen en gang om året. Her drøftes foreningens strategi, økonomi, rammerne for foreningen, og der vælges medlemmer af hovedbestyrelsen.

Se lykønskningerne på Facebook