Webinar om job og handicap

Har du lyst til at blive klogere på spændet mellem arbejdsmarked og handicap? Muskelsvindfonden afholder tre webinarer med fokus på job og handicap, og du er velkommen til at deltage.

I løbet af oktober og november afholder Muskelsvindfonden tre gratis webinarer, som sætter fokus på bl.a. arbejdsgivernes holdning til mennesker med handicap, mulighederne med kommunale støtteordninger, iværksætteri samt andres gode erfaringer med job og handicap.

Første webinar er allerede torsdag d. 26 oktober kl. 19.30, hvor der sættes fokus på spændet mellem arbejdsgiver og menneske med handicap.

Program

Bliv klogere på arbejdsgivere og mennesker med handicap

Torsdag d. 26 oktober kl. 19:30

Katrine Ibsen Larsen, Projektkoordinator i Dansk Handicap Forbund, gør dig klogere på arbejdsgivere og mennesker med handicap på baggrund af data fra mere end 400 arbejdsgivere

Støtteordninger - en fantastisk mulighed?

Tirsdag d. 7 november kl. 19:30

Susanne Ellegaard, konsulent i Specialfunktionen i Job og Handicap, fortæller om støtteordninger og hvordan man griber det an.

Hvordan angribes arbejdsmarkedet med et handicap?

Tirsdag d. 28 november kl. 19:30

Arbejdsmarkedet kan angribes på flere måder. I dette webinar sættes der fokus på iværksætteri og de personlige beretninger fra et liv på arbejdsmarkedet, hvor der har været et handicap inde over.

Læs mere og skriv dig op til webinaret