Bliv frivillig i koordinationsudvalget

Vær med til at sætte dit præg på UlykkesPatientForeningens aktiviteter – kom med i koordinationsudvalget.

Synes du, det er sjovt og spændende at være med til at planlægge og gennemføre store arrangementer? Vi har brug for flere i koordinationsudvalget, og i 2019 er fem pladser på valg.

I koordinationsudvalget er du med til at planlægge og gennemføre spændende aktiviteter for vores medlemmer.

I 2019 står koordinationsudvalget for at planlægge og afholde en wellness-weekend for foreningens medlemmer samt to temadage om søvn og sex i henholdsvis Rødovre og i Aarhus.

Sådan kommer du med

Send os en ansøgning, hvor du kort skriver:

  • lidt om dig selv
  • hvorfor du gerne vil være medlem af koordinationsudvalget
  • hvilke interesser og kompetencer du gerne vil bruge i koordinationsudvalgets arbejde
  • eventuelle erfaringer med frivilligt arbejde


Din ansøgning skal sendes til formand Michael Bæk på: m.baek@bbsyd.dk
Ansøgningsfristen er d. 7. maj 2019.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte formanden for koordinationsudvalget Michael Bæk på 4150 1313 eller m.baek@bbsyd.dk.

Hvad er koordinationsudvalget?

UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg er et rådgivende organ for hovedbestyrelsen, og vi arrangerer aktiviteter målrettet ulykkespatienter. Udvalget består af ni medlemmer, hvor 6 er frivillige, og tre er ansatte. Man bliver valgt for et år af gangen.

Vi mødes 4 gange om året i Rødovre. Møderne kan foregå både i dagtimerne og efter arbejdstid, alt efter hvad der passer udvalgets medlemmer bedst. Vi arbejder også mellem møderne og korresponderer en del via mail, da meget af planlægningen foregår mellem møderne. Som frivillig kan du altid få hjælp fra sekretariatets ansatte.

Det er hovedbestyrelsen, der sammensætter koordinationsudvalget på baggrund af de indsendte ansøgninger ved deres første møde efter repræsentantskabsmødet. Koordinationsudvalget konstituerer sig selv efterfølgende til de ledige poster.