Bliv frivillig i koordinationsudvalget

Vær med til at sætte dit præg på UlykkesPatientForeningens aktiviteter – kom med i koordinationsudvalget.

Synes du, det er sjovt og spændende at være med til at planlægge og gennemføre store arrangementer? Vi har brug for flere i koordinationsudvalget, og i år er fire pladser på valg.

I koordinationsudvalget er du med til at planlægge og gennemføre spændende aktiviteter for vores medlemmer. I år står koordinationsudvalget for planlægningen og gennemførelsen af en wellness weekend (1 - 3. juni 2018) og temadage om usynlige handicap i både Rødovre og i Århus.

Hvad er koordinationsudvalget?

UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg er et rådgivende organ for hovedbestyrelsen, og vi arrangerer aktiviteter målrettet ulykkespatienter. Udvalget består af ni medlemmer, hvor 6 er frivillige, og tre er ansatte. Man bliver valgt for en to-årig periode.

Vi mødes 4 gange om året i Rødovre. Møderne kan foregå både i dagtimerne og efter arbejdstid, alt efter hvad der passer udvalgets medlemmer bedst. Vi arbejder også mellem møderne og korresponderer en del via mail, da meget af planlægningen foregår mellem møderne. Som frivillig kan du altid få hjælp fra sekretariatets ansatte.

Det er hovedbestyrelsen, der sammensætter koordinationsudvalget på baggrund af de indsendte ansøgninger ved deres første møde efter repræsentantskabsmødet. Koordinationsudvalget konstituerer sig selv efterfølgende til de ledige poster.