Søg stilling i UlykkesPatientForeningen

UlykkesPatientForeningen er dataansvarlige for de oplysninger, som du indtaster i din jobansøgning via dette ansøgningssystem.

Få yderligere information i vores datapolitik

Når du ansøger via vores ansøgningssystem, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også billeder, videoer, sociale medier m.m.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i rekrutteringen og tredjeparter, som hjælper os med ansøgningsprocessen.

Vi opbevarer din ansøgning samt andre oplysninger, som du har indtastet, indtil ansøgningsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os. Herefter slettes dine oplysninger inden for 180 dage.

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen, kan du kontakte os på mail webmaster@ulykkespatient.dk eller tlf. 36 73 90 00. 

Vedhæft venligst ansøgning og relevante bilag

Vær opmærksom på at uploade alle dokumenter i pdf-format

Ved at sende dine personlige oplysninger accepterer du:

1. At du har forstået og læst vores ovenstående persondatapolitik.

2. At de oplysninger som du har indtastet er korrekte og sande. Herunder forstår du også, at hvis ikke oplysningerne stemmer overens, kan det forårsage, at ansøgningen ikke accepteres eller ikke vil tages i betragtning.

3. At du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger.


Har du problemer med at uploade din ansøgning og relevante bilag, kan du kontakte os på webmaster@ulykkespatient.dk eller 36 73 90 00.