Fondsansvarlig med fokus på projektudvikling

Kan du holde overblik og drive udviklingen af vores samlede fondsindsats? Så er det måske dig, vi mangler til vores team.

I UlykkesPatientForeningen er udvikling i højsædet på alle niveauer af organisationen. Det gælder både vores 120 ansatte og flere hundrede frivillige, men også i vores indsats over for de flere end 100.000 danskere, der har brug for hjælp og støtte i livet efter en ulykke.

Gennem de senere år har vi opbygget en solid platform for vores fondsaktiviteter, der årligt bidrager med et betydeligt millionbeløb. Vi søger nu en fondsansvarlig, der kan være med til at realisere vores ambitioner om at løfte området yderligere.

Om stillingen

Som fondsansvarlig har du ansvar for fondsarbejdet i hele organisationen, der ud over foreningen også omfatter et specialhospital samt et handicapbilistcenter.

Du får til opgave at udvikle og implementere organisationens fondsstrategi og være ansvarlig for kommunikationen med fondene. Derudover kommer du til at udarbejde nye fondsansøgninger og have overblik over og udføre det administrative fondsarbejde.

Som fondsansvarlig har du ligeledes til opgave at udvikle nye, større fondsfinansierede projekter, der kan gøre en væsentlig forskel for ulykkesramte og bidrage til foreningens fortsatte udvikling og økonomi. Eksempler på projekter kan være kampagner, rådgivningsydelser, avancerede genoptræningssystemer og organisatorisk udvikling.

Kvalifikationer

Det er en fordel, hvis du har erfaring med fondsarbejde og projektudvikling. Det afgørende er dog, at du er engageret og brænder for at tage ansvar for udviklingen af området, men også at du trives med og er dygtig til at samarbejde.

Derudover lægger vi vægt på at du:

  • Er en knivskarp skriftlig formidler, der kan skrive målrettede ansøgninger og projekter
  • Er dygtig til researcharbejde og har kendskab til evalueringsmetoder og -design
  • Kan holde overblik over og drive udviklingen af den samlede fondsindsats
  • Har en systematisk tilgang til det administrative arbejde og kan lide det
  • Besidder analytiske evner til at matche fonde og formål
  • Har en lang videregående uddannelse

Om os

Du bliver en del af en organisation, der er førende inden for rehabilitering af ulykkes- og poliopatienter, og som har dygtige og topengagerede ansatte, der har blik for, at det både skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Vi lægger vægt på at have et godt og uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for videre udvikling og efteruddannelse.

Stillingen hører under Medlems- og kommunikationsafdelingen, hvor du får et tæt samarbejde med fondssekretær, frivilligkoordinator, projektchef og afdelingschef i fondsteam og projektteam. Ligeledes vil du have samarbejde med sundhedsfaglige medarbejdere, forskere, økonomichef og direktør.

Ansøgning og ansættelse

Stillingen er normeret til 37 timer og ønskes besat senest den 1. februar 2020 og gerne før. Ansøgningsfrist er den 15. december. Samtale afholdes den 18. december. 

Yderligere oplysninger: Afdelingschef Erling Fisker, efi@ulykkespatient.dk / tlf. 36 73 90 20.

Du bedes uploade din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter.

Ansøg stillingen her