Projektmedarbejder på deltid

UlykkesPatientForeningen søger en udadvendt og imødekommende projektmedarbejder til 12 timers deltidsstilling med fokus på markedsføring.

Vi har inden for de senere år haft fokus på at styrke vores position som patientforeningen for ulykkesramte i Danmark. I den forbindelse har vi blandt andet etableret en ny landsdækkende vejledningsfunktion, UlykkesLinjen, som er et gratis støttetilbud til ulykkespatienter og deres familier.

Som projektmedarbejder får du ansvar for markedsføring af foreningens tilbud i sundhedsvæsenet, hos forsikringsselskaber og kommuner.

Opgaver

Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver at:

  • Besøge hospitalsafdelinger, kommuner og forsikringsselskaber rundt i landet og markedsføre UlykkesPatientForeningens tilbud
  • Etablere samarbejde og gode relationer til udvalgte fagpersoner hos de ovennævnte aktører
  • Kortlægge nye samarbejdsmuligheder

Ud over de ovennævnte opgaver vil der i begrænset omfang være behov for, at du også kan bemande telefonrådgivningen og vejlede ulykkesramte og deres pårørende.

Vi forventer

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet socialrådgiver, sygeplejerske eller har en anden relevant uddannelse
  • Har mod på en udadvendt funktion, hvor du møder mange forskellige mennesker
  • I høj grad er i stand til at strukturere og planlægge din egen hverdag
  • Har gode samarbejdsevner og er interesseret i at sparre med vores andre fagpersoner
  • Har kørekort og egen bil til rådighed

Det vil være en fordel, hvis du har et etableret netværk kommunalt eller i sundhedsvæsenet.

Du får stor indflydelse på planlægning af dit arbejde og faglig sparring med kompetente kollegaer. Du vil blive ansat i en dynamisk og spændende organisation, hvor der er kraft og energi på alle niveauer.

Vi stræber efter at blive den foretrukne organisation inden for vores felt. Du vil spille en central rolle i dette arbejde sammen med vores mere end 100 medarbejdere samt mange uundværlige frivillige. Og du kommer til at bidrage til det, vi er sat i verden for: At skabe ligeværdige vilkår og øget livskvalitet for mennesker, der er kommet alvorligt til skade som følge af en ulykke.

Tiltrædelse er d. 1. maj 2018 – eller hurtigst muligt. Stillingen er på 12 timer ugentligt og er placeret i Rødovre – dog vil arbejdet foregå i hele landet. Stillingen er tidsbegrænset til 30. juni 2020.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte projektchef Mette Lundstrøm Jørgensen alle hverdage på tlf. 2298 2983 for at høre nærmere om stillingen.

Ansøgning med relevante bilag sendes til info@ulykkeslinjen.dk senest d. 21. marts.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i starten af april.