Studentermedhjælper til digital marketing

UlykkesPatientForeningen søger en engageret studentermedhjælper med digitalt mindset, stærk kommunikationsprofil og mod på et spændende studiejob.

UlykkesPatientForeningen gør hver dag en forskel for de mange danskere, der har alvorlige følger efter en ulykke. Vi er en organisation i udvikling og har store ambitioner for de kommende års medlemsudvikling.

Som digital marketing studentermedhjælper skal du i samarbejde med den digitale marketingkonsulent, hverveansvarlig og afdelingschef være med til at sikre medlemsvækst. Du vil indgå i Medlems- og kommunikationsafdelingen og bliver en vigtig medarbejder i vores digitale markedsføring.

Dine opgaver

Som digital marketingstudentermedhjælper har du følgende opgaver:

  • Ansvar for administrative opgaver ved digital marketing
  • Vedligeholde og videreudvikle facebookprofiler og portaler
  • Stå for det strategiske arbejde med SEO og måling af elektroniske platforme

Derudover har vi en forventning til, at du med dine kompetencer kan bidrage til og videreudvikle vores digitale marketing.

Vi forventer

Vi forventer, at du besidder følgende kvalifikationer:

  • Studerende på relevant længerevarende uddannelse
  • Stærke kompetencer inden for sociale medier

Det er en fordel, hvis du har erfaringer med webopgaver, Google Adwords og SEO. Det væsentligste er dog, at har digitalt mindset og går engageret til opgaven.

Herudover lægger vi vægt på, at du er struktureret, kan håndtere mange forskellige opgaver på én gang og trives med opgaver, hvor rammerne både kan være fastlagte og kræve selvstændighed.

Vi tilbyder

Til gengæld kan vi tilbyde et indholdsrigt job med gode muligheder for at styrke din fremtidige karriereudvikling. Derudover tilbyder vi et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi deler viden og lægger vægt på udvikling og godt samarbejde.

Ansættelse

Den ugentlige ansættelsestid er 10-15 timer, der fordeles på to dage efter nærmere aftale. Ansættelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV bedes mailet til Erling Fisker efi@ulykkespatient.dk senest 15. december 2019. Samtale holdes 17. december 2019.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Erling Fisker på tlf. 36 73 90 20.