Ung og ulykkesramt

Som ung og ulykkesramt kan du stå med særlige udfordringer.

Hvordan kan du holde fast i din uddannelse og dine karrieredrømme, hvis en ulykke har sat begrænsninger i din evne til at koncentrere dig? Hvordan lærer du at afkode din krops signaler, efter den er blevet lappet sammen på kryds og tværs? Og hvordan finder du ud af, om du - og din krop - stadig er i stand til at stifte familie?

Når du står først i livet og er ved at etablere dig – både som menneske, i forhold til karrierevalg og måske også i din egen lille familie – kan du som ulykkesramt ramle ind i nogle særlige problemstillinger.

Dyk ned i nogle af de problemstillinger, der kan fylde ved at trykke på emnerne herunder. Hør andre unge fortælle deres historie og om nogle af de problematikker, de har haft inde på livet. Lyt til eksperter, der fortæller om deres fagområde. Se korte videoer, der bl.a. forklarer begrebet sensibilisering, der kan være særligt relevant for dig, der lever med smerter. 

Støttet af fonde

Projektet er støttet økonomisk af Offerfonden, Jascha Fonden, Louis Petersens Legat, Grosserer Oscar Jensen og Hustrus Legat, Civilingeniør H. C. Bechgaard og hustru Ella Mary Bechgaards Fond & Otto og Gerda Bings Mindelegat.