Gå til hovedindhold

Inviter din familie med på tur

Takket være midler fra Social- og Boligstyrelsen har vi fået mulighed for at give dig som pårørende til en ulykkesramt og din familie en oplevelse, som du bestemmer – helt gratis.

Hvor vil du invitere din familie hen?

Det kan for eksempel være en tur i en forlystelses- eller dyrepark, i teatret til en ny forestilling, til koncert, til et madlavningskursus eller noget helt femte. Kun fantasien sætter grænser.

Du kan både invitere dine børn eller børnebørn, men det kan også være, du drømmer om at invitere din partner eller en god ven med. I kan dog max være 6 personer pr. familie (inkl. evt. ledsager). Turen skal finde sted i august eller september 2024. 

UlykkesPatientForeningen planlægger turen og inviterer også andre familier til at deltage. På dagen er du vært. Det betyder, at du for eksempel er ansvarlig for at tage kontakt til de andre familier, der også er med på turen, dele billetter ud, stå for koordinering af evt. spisepauser og andre praktiske ting. 

Indsend din idé senest den 9. juni 2024. 

Sådan gør du

1. Find på en idé

Find på en idé til en tur og tænk over, hvem du vil invitere med. Det eneste krav er, at andre familier også kan deltage på turen.

2. Indsend din idé

Skriv til os og fortæl om din idé ved at udfylde formularen.

3. Nyd dagen

Nyd dagen med din familie og de andre familier, som vi inviterer med på turen.

Indsend din ide til os senest d. 9. juni. Efter fristen vender vi tilbage til dig med svar på, om din idé er blevet udvalgt. Så hjælper vi med med at realisere din idé og inviterer andre familier med på turen.

Jeg står klar til at hjælpe dig

Kontakt mig hvis du har spørgsmål, men også hvis du vil vende din idé med mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Camilla Nikolajsen

  • Projektleder

Tidligere ture

Dennis inviterede familien med i LEGOLAND

I juni måned var Dennis med familien i LEGOLAND. Det var en fantastisk dag, hvor fem andre familier også deltog. Der var fælles frokost i buffeten, så der var energi til igen at gå på opdagelse i oplevelsesparken.

Anne inviterer familien med i Jyllands Park Zoo

Til september har Anne inviteret familien til en dag i dyrenes tegn. Der vil være rundvisning med en dyrepasser og en stor grillbuffet, inden familierne igen begiver sig ud og kigger på parkens dyr.

Takket være midler fra Social- og Boligstyrelsen har UlykkesPatientForeningen fået mulighed for at give dig og din familie fantastiske og magiske oplevelser sammen med andre familier, som I bestemmer – helt gratis.