Gå til hovedindhold
Tre personer sidder på en bænk og taler ved SpecialHospitalet i Rødovre.

Bliv medlem

Vores medlemmer er kommet alvorligt til skade i ulykker i trafikken, på deres arbejdsplads, i hjemmet eller i fritiden. Vi kender til alle konsekvenserne efter en ulykke og kan yde hjælp og støtte i din ændrede hverdag.

Vælg medlemskab

Du kan vælge mellem et personligt- og et familiemedlemskab.

Personligt medlemskab

Som personligt medlem kan du få ny viden og rådgivning om livet efter en ulykke.

175 kr. det første år Derefter 275 kr. om året.

Familiemedlemskab

For alle personer, der tilhører samme husstand. Det er dog kun to personer, som kan stemme til generalforsamling, og de skal være fyldt 18 år.

175 kr. det første år Derefter 375 kr. om året.
Kom godt videre efter en ulykke er en håndbog for ulykkesramte og pårørende.

Få bogen ”Kom godt videre efter en ulykke” i velkomstgave

Her har vi samlet al den vigtigste viden og gode råd, som kan give et overblik i tiden efter en ulykke. Bogen er på 96 sider og kan bruges som opslagsværk.

Spørgsmål og svar

Få svar på de mest stillede spørgsmål omkring medlemskabet.

  • UlykkesPatientForeningen hjælper mennesker, der har været ude for en alvorlig ulykke i trafikken, i fritiden eller på arbejde. Vi hjælper også venner og familie til ulykkesramte.

    UlykkesPatientForeningen er åben for alle, og vores medlemmer er ikke ens, men flertallet af medlemmerne har piskesmæld, hjernerystelse, rygmarvsskader, amputationer, svære knoglebrud eller kroniske smerter.

  • Du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab ved at kontakte Medlemsservice på medlem@ulykkespatient.dk eller ringe til os på tlf. 36 73 90 95 på hverdage fra 9-15.

    Du har endvidere 14 dages fortrydelsesret på køb af medlemskab.

  • Du kan vælge et personligt medlemskab til 175 kroner for det første års medlemskab (normalpris 275 kr.) eller et familiemedlemskab, der dækker alle personer i samme husstand og koster 175 kr. for det første års medlemskab (normalpris 375 kr.).

    Prisen på 175 kr. gælder kun nye medlemmer, som ikke har været betalende medlemmer i de seneste 12 måneder.

  • UlykkesPatientForeningen udsteder ikke handicapparkeringskort. Hvis du ønsker at ansøge om handicapparkeringskort, skal du ansøge hos Danske Handicaporganisationers Brugerservice