Gå til hovedindhold

Test af spillekortholder

Vi tester kortholder med plads til 9-12 spillekort på samme tid.

Spillekortholder

Kortholder med plads til 9-12 spillekort på samme tid. Alle kortene står på højkant ved siden af hinanden, så du har overblik og let kan få fat i hvert enkelt kort.

Pris 100 kr.

Køb den her

Testen er foregået ved, at en af vores ergoterapeuter har udvalgt et af hverdagens små hjælpemidler, som vi har bedt en bruger om at afprøve.

Ergoterapeuten

Fordele

Med spillekortholderen behøver man ikke at holde kortene i hånden, der er plads til mange kort på én gang, og holderen står solidt på bordet. Det er let at placere kortene i rillen på kortholderen. Kortholderen kan være god til dem, der har nedsat udholdenhed i hænder og fingre samt har nedsat bevægelighed.

Ulemper

Ikke umiddelbart nogle ulemper.

Brugeren

Fordele

Jeg synes, kortholderen er god. Den holder kortene fast uden, at det er stramt, så det er nemt at tage dem op og komme nye i. Det er nemt at skubbe til kortene i holderen, så man kan få fat i et kort. Jeg kommer til at spille mere kort igen med denne holder.

Ulemper

Ikke umiddelbart nogle ulemper.

Vejledning om hjælpemidler

Har du brug for vedledning i forhold til hjælpemidler, er du altid velkommen til at ringe til vores ergoterapeuter på PolioLinjen. Du kan ringe mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 36 73 20 40.