Gå til hovedindhold

Online netværksgrupper for pårørende

En netværksgruppe er et gratis tilbud til dig, der er pårørende til en ulykkesramt.

To kvinder sidder foran en computer

Vil du vide mere om netværksgrupper?

Kontakt tovholder Mette Nyrup på mny@ulykkespatient.dk eller ring på 3673 2009.

I UlykkesPatientForeningen ved vi, at det kan være hårdt at være pårørende, når hverdagen forandrer sig efter en ulykke. Det kan både være praktik, nye opgaver eller ændrede fremtidsdrømme der fylder men også følelser som sorg, vrede og magtesløshed.

Formålet med grupperne er at give dig som pårørende et rum, hvor du kan møde andre i samme livssituation og dele erfaringer. Grupperne er både for dig der er ny pårørende, og dig der har været pårørende i mange år.

Grupperne faciliteres af en psykolog fra UlykkesPatientForeningen. Til hvert gruppemøde holder psykologen et oplæg om fx følelsesmæssige reaktioner, kommunikation eller trivsel. Oplægget danner ramme for den efterfølgende snak og erfaringsudveksling.

Mød psykolog Mette Nyrup, der er tovholder på netværksgrupperne.

Godt at vide

  • Grupperne er for dig, der er tæt på en ulykkesramt. For os er det ikke relevant, om du er ven eller familiemedlem. Det vigtige er, at I har en gensidig relation.
  • Du kan deltage uanset hvor i landet, du bor.
  • Det kræver ingen forberedelse at deltage i en netværksgruppe.
  • Når du har tilmeldt dig, vil du blive kontaktet af en koordinator, der vil tage en kort samtale med dig om gruppeforløbet.
  • Deltagelse kræver ikke medlemskab af UlykkesPatientForeningen.

Kommende netværksgrupper

Læs mere om den enkelte gruppe og tilmeld dig her:

Er der ikke en af ovenstående grupper, der passer til dine behov? Skriv endelig til os med dine behov, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at finde en gruppe der passer til dig.

Rammer for netværksgrupperne

Netværksgruppen foregår online, hvor både du, psykologen og de andre deltagere kan se og høre hinanden.

Hver gruppe mødes fire gange. Gruppen mødes online på Microsoft Teams ca. én gang pr. måned. Hvert møde varer ca. to timer.

Vi opfordrer til, at du deltager i alle din gruppens møder for at få så meget ud af gruppen som muligt. Vi har dog fuld forståelse for, at du kan have behov for at melde fra grundet manglende overskud eller andre forpligtelser.

Grupperne bygger på engagement, tillid og respekt, og deltagere har tavshedspligt overfor tredjepart.

Få mere information om netværksgrupperne

Du skal være velkommen til at kontakte psykolog Mette Nyrup på mny@ulykkespatient.dk eller ringe på 36 73 20 09, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide, om en netværksgruppe er noget for dig.