Det kæmper vi for

Vi arbejder for at sikre de bedst mulige livsvilkår for mennesker, som lever med konsekvenserne af en alvorlig ulykke eller sygdom.

Christiansborg kan virke fjern, når man kæmper med at få dagligdagen med et handicap til at hænge sammen. Problemer med at få et ordentligt forsørgelsesgrundlag, de rigtige hjælpemidler så man kan fungere derhjemme og komme ud af huset, og en grundig og sammenhængende hjælp fra kommunen, lægen eller sygehuset kan fylde en del mere end mærkesager, §20 spørgsmål eller nye lovforslag.

Når vi som forening alligevel insisterer på at have en klar stemme i den politiske debat, så er det fordi en utroligt stor del af vores medlemmers dagligdag faktisk starter i folketingssalen, i byrådet eller på embedsmandens skrivebord, når han laver udkast til ny lovgivning.

Det er politikerne, som beslutter, hvor nemt eller besværligt det skal være at leve med et handicap. Og det er en vigtig opgave for os at fortælle beslutningstagerne om de problemer, vores medlemmer oplever. At gøre det vedholdende og velunderbygget og med mennesket i centrum.

Her kan du læse, hvilke områder, vi især lægger kræfterne i lige nu.

Kontakt

Hvis du er medlem og har et problem, som skal løses politisk, så er du meget velkommen til at kontakte foreningens politiske konsulent, Marlene Langbo-Friis, på mlf@ulykkespatient.dk.