Gå til hovedindhold

Familietur til Givskud Zoo

Kom gratis med i Givskud Zoo lørdag d. 31. august 2024.

Har du spørgsmål til turen?

Kontakt projektleder Camilla på cni@ulykkespatient.dk eller 36 73 20 43.

Kom gratis med i Givskud Zoo lørdag d. 31. august, når Anni og hendes familie inviterer til en sjov og oplevelsesrig dag i samarbejde med UlykkesPatientForeningen.

Vi mødes ved indgangen kl. 10, hvorefter vi skal over og spise Zoo-brunch kl. 10.30. 

Efter en lækker brunch begiver vi os ud på en guidet gåtur, hvor vi skal se og høre om nogle af dyrene. Den guidede tur starter kl. 12.30. Efterfølgende er der rig mulighed for at udforske haven med jeres egen familie eller sammen med de andre familier, der også er med på turen. 

Turen er arrangeret af Anni i samarbejde med UlykkesPatientForeningen. 
På turen deltager også Annis to døtre på 18 og 26. Annis barnebarn på 2 år, samt Annis bror og hans to børn. 

Hvem kan deltage?

Turen er forbeholdt ulykkesramte familier med børn/unge, og det er gratis at deltage. Der er plads til fem familier med max seks personer inklusiv evt. ledsager.

Hvordan kommer I med?

For at komme med på turen, skal du udfylde ansøgningsskemaet her på siden med en kort beskrivelse af, hvem du vil invitere med til Givskud Zoo. Der er ansøgningsfrist fredag d. 28. juni kl. 10.

Efter ansøgningsfristen trækker UlykkesPatientForeningen lod blandt de familier, der har ansøgt om at komme med på turen. 

I får svar på jeres ansøgning pr. mail eller telefon senest fredag d. 5. juli. 

Takket være midler fra Socialstyrelsen har UlykkesPatientForeningen fået mulighed for at give ramte og deres familier gode oplevelser med andre familier, som I selv bestemmer – helt gratis.