Gå til hovedindhold

Familietur til Sommerland Sjælland

Kom gratis med i Sommerland Sjælland lørdag d. 24. august 2024.

Har du spørgsmål til turen?

Kontakt projektleder Camilla på cni@ulykkespatient.dk eller 36 73 20 43.

Kom gratis med i Sommerland Sjælland lørdag d. 24. august, når Tannie og hendes familie inviterer til en sjov og oplevelsesrig dag i samarbejde med UlykkesPatientForeningen.

Vi mødes ved indgangen kl. 10.30 og følges ad ind i parken, hvor I har mulighed for at udforske den med jeres egen familie eller sammen med de andre familier, der også er med på turen. Vi mødes og spiser frokost sammen, inden vi igen begiver os videre ud i parken.

Turen er arrangeret af Tannie i samarbejde med UlykkesPatientForeningen. 
På turen deltager også Tannies søn og datter, Tannies veninde og hendes søn. 

Hvem kan deltage?

Turen er forbeholdt ulykkesramte familier med børn/unge, og det er gratis at deltage. Der er plads til fem familier med max seks personer inklusiv evt. ledsager.

Hvordan kommer I med?

For at komme med på turen, skal du udfylde ansøgningsskemaet her på siden med en kort beskrivelse af, hvem du vil invitere med til Sommerland Sjælland. Der er ansøgningsfrist fredag d. 28. juni kl. 10.

Efter ansøgningsfristen trækker UlykkesPatientForeningen lod blandt de familier, der har ansøgt om at komme med på turen. 

I får svar på jeres ansøgning pr. mail eller telefon senest fredag d. 5. juli. 

Takket være midler fra Socialstyrelsen har UlykkesPatientForeningen fået mulighed for at give ramte og deres familier gode oplevelser med andre familier, som I selv bestemmer – helt gratis.