Gå til hovedindhold

Familietur til Uglernes Verden

Kom gratis med i Uglernes Verden lørdag d. 24. august 2024.

Har du spørgsmål til turen?

Kontakt projektleder Camilla på cni@ulykkespatient.dk eller 36 73 20 43.

Kom gratis med i Uglernes Verden lørdag d. 24. august, når Michael og hans familie inviterer til en spændende og begivenhedsrig dag i samarbejde med UlykkesPatientForeningen.

Vi mødes ved indgangen kl. 13.30 og følges ad ind i haven. Inde i haven vil vi få gennemgået alle deres ugler. Vi vil få en masse spændende viden om ugler generelt, deres sanser og evner, og om havens uglearter. De har 27 ugler – 13 forskellige arter. Og vi skal se dem alle sammen. 

Turen er arrangeret af Michael i samarbejde med UlykkesPatientForeningen. 
På turen deltager også Michaels kone Annika, deres veninde Heidi og hendes tre børn. 

Hvem kan deltage?

Turen er forbeholdt ulykkesramte familier med børn/unge, og det er gratis at deltage. Der er plads til fem familier med max seks personer inklusiv evt. ledsager.

Hvordan kommer I med?

For at komme med på turen, skal du udfylde ansøgningsskemaet her på siden med en kort beskrivelse af, hvem du vil invitere med til Uglernes Verden. Der er ansøgningsfrist fredag d. 28. juni kl. 10.

Efter ansøgningsfristen trækker UlykkesPatientForeningen lod blandt de familier, der har ansøgt om at komme med på turen. 

I får svar på jeres ansøgning pr. mail eller telefon senest fredag d. 5. juli. 

Takket være midler fra Socialstyrelsen har UlykkesPatientForeningen fået mulighed for at give ramte og deres familier gode oplevelser med andre familier, som I selv bestemmer – helt gratis.