Oplever du ændringer i din vederlagsfri fysioterapi?

Hjælp os ved at besvare et kort spørgeskema.

Modtager du vederlagsfri fysioterapi, og har du – her i 2021 – oplevet at få reduceret det antal af behandlinger, som du plejer at få om ugen? Eller er du blevet henvist til vederlagsfri fysioterapi, men er blevet sat på venteliste? Så hører vi gerne fra dig – og vi hører også meget gerne fra dig, hvis din ordning fungerer uændret.

Deltag i vores korte undersøgelse og fortæl om dine erfaringer. Undersøgelsen tager 3-5 minutter at gennemføre.

Har du yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pressemedarbejder Mogens Andersen på man@ulykkespatient.dk

Baggrund for undersøgelsen

Vi forsøger lige nu at danne os et overblik over, om vores medlemmer berøres af et loft, der er indført over den vederlagsfri fysioterapi. Loftet betyder, at fysioterapeuternes honorar nedsættes, hvis de samlet set udfører flere behandlinger, end loftet tillader.

For at undgå at ramme loftet inden årets udgang er der ifølge Danske Fysioterapeuter risiko for, at patienterne kan blive afvist i døren til den vederlagsfri fysioterapibehandling, fx ved at blive sat på venteliste, på pause eller ved at få antallet af behandlinger reduceret i en periode.