Vil du dele ud af din viden om livet som yngre ulykkesramt?

Lever du med en ulykkesskade? Og er du i alderen 18-45 år? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

UlykkesPatientForeningen vil gerne udvikle nye, digitale medlemstilbud til yngre ulykkesramte. Derfor starter vi i januar 2020 op med projekt U-turn – Digital hjælp til unge efter ulykken. I projektet vil vi lave forskellige digitale tiltag – fx podcasts, videoer og webinarer – som skal gøre det lettere for yngre ulykkesramte at vende tilbage til en hverdag efter ulykken. 

Vi har brug for din hjælp

For at vi kan udvikle de bedste tilbud har vi brug for din hjælp. Vi vil nedsætte et brugerpanel, der kan bidrage med viden om og erfaring med livet som yngre ulykkesramt.

Du behøver ikke at være ekspert – vi vil bare gerne høre din mening og gøre brug af din erfaring inden for følgende emner:

  • Kroniske smerter
  • Uddannelse og job
  • Kærligheds- og sexliv
  • Følelsesliv
  • Ensomhed
  • Kognitive vanskeligheder

Hvor og hvordan?

Brugerpanelet skal mødes i alt tre gange. Møderne vil foregå i enten Aarhus eller Rødovre – alt afhængigt af gruppens sammensætning. Vi sørger naturligvis for at dække dine transportudgifter til møderne.

Der vil også være brug for lidt løbende feedback, når vi begynder at have de første produktioner klar. Dette foregår via mail og telefon.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis du er interesseret i at være med, så send en mail til projektleder Maria Christensen på mch@ulykkespatient.dk, hvori du skriver lidt om dig selv og din ulykke. Angiv også meget gerne din alder, og hvor længe siden, det er, du var ude for ulykken.

Vi nedsætter det endelige brugerpanel inden jul. Hvis vi får flere henvendelser, end vi kan bruge, vil vi tillade os at udvælge dem, der bedst kommer omkring alle vores emner. Vi vil forsøge at samle et panel, der repræsenterer målgruppen bredt: Altså både i alder, geografi, udfordringer efter ulykken og køn.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om projektet, er du velkommen til at kontakte Maria Christensen på tlf. 3673 9024 eller mch@ulykkespatient.dk.

Projektet er økonomisk støttet af Rådet for Offerfonden og Jascha Fonden.