Gå til hovedindhold
En mand og en dame med deres barn

Forskningsprojekt om tilpasning til livet efter en ulykke

Lever du med følger efter en ulykke? Har du lyst til at dele dine tanker om, hvordan dine pårørende har tilpasset sig livet efter ulykken og hvilke behov, de har eller har haft i tilknytning hertil? Har du lyst til at deltage i et forskningsinterview? Så er det måske dig, vi søger.

Vi leder lige nu efter personer med fysisk funktionsnedsættelse efter en ulykke, der kunne have lyst til at deltage i et interview om tilpasning til livet efter en ulykke.

Fokus i interviewet vil være dine tanker om dine pårørendes reaktioner og relaterede behov. Vi bruger denne viden – sammen med viden fra en række andre delundersøgelser – til at udvikle konkrete tilbud, der forhåbentlig vil hjælpe pårørende i fremtiden.

Interviewet kan enten foregå fysisk eller over Zoom og vil blive lydoptaget. Resultaterne vil i anonymiseret form blive brugt i en forskningsartikel.

Interviewet vil tage 30-60 minutter og vil blive lagt på et tidspunkt, der passer dig. Gerne i august måned.

Om forskningsprojektet

Forskningsprojektet er et samarbejde mellem Syddansk Universitet (som er ansvarlige for dataindsamlingen i dette interview), Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter, DEFACTUM, Aarhus Universitet og UlykkesPatientForeningen og er en del af et stort projekt om pårørende finansieret af VELUX FONDEN.

Vil du deltage?

Hvis du har lyst til at høre mere og muligvis deltage, så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan skrive en e-mail til Isabel, der er psykologistuderende og praktikant på projektet, på isar@health.sdu.dk for yderligere information.