Gå til hovedindhold

Inviter din familie med på tur - helt gratis

Takket være midler fra Social- og Boligstyrelsen har vi fået mulighed for at give dig og din familie en oplevelse, som du bestemmer.

Det var en mulighed som Dennis, der er medlem i UlykkesPatientForeningen, takkede ja til.

I juni måned inviterede Dennis sin familie med i LEGOLAND, hvor fem andre familier også deltog. UlykkesPatientForeningen planlagde turen i samarbejde med Dennis, som blandt andet stod på fælles frokost i buffeten for alle familierne, så der var energi til at gå på opdagelse i oplevelsesparken og prøve forlystelser. Alt i alt en fantastisk og begivenhedsrig dag for alle.

Hvor vil du invitere din familie hen?

Det kan for eksempel være en tur i en forlystelses- eller dyrepark, i teatret til en ny forestilling, til koncert, til et madlavningskursus eller noget helt femte. Kun fantasien sætter grænser.

Du kan både invitere dine børn eller børnebørn, men det kan også være, du drømmer om at invitere din partner eller en god ven med. 

UlykkesPatientForeningen planlægger turen og inviterer også andre familier til at deltage. På dagen er du vært, det betyder, at du for eksempel er ansvarlig for at dele billetter ud til de andre familier, der også er med på turen.