Gå til hovedindhold

Dennis

Mød Dennis. Dennis er frivillig kontaktperson hos UlykkesPatientForeningen og fik konstateret Syrinx tilbage i maj 2020.

Dennis Christensen er kontaktperson hos UlykkesPatientForeningen

Mit navn er Dennis. Jeg er gift med Christina på 17 år, og sammen har vi tre børn på henholdsvis 14, 17 og 20 år. Jeg er uddannet elektriker, og jeg har været inden for elbranchen i forskellige jobs, i godt og vel 25 år. Jeg er i dag førtidspensionist.

I min fritid går jeg ofte ture i naturen, og så nyder jeg også at læse en god bog til stilhed og fordybelse. Jeg går i fitnesscenter to gange om ugen, samt to besøg om ugen i varmtvandsbassin.

I maj 2020 fik jeg konstateret Syringomyeli/Syrinx. Det har påvirket mig, da jeg oplever kraftige nervesmerter i den øvre del af ryggen, stiv nakke, hovedpine, kraftnedsættelse i arme, samt tunge arme. Jeg bliver hurtigt udmattet og oplever lettere hukommelsesbesvær.

Med min personlige erfaring kan jeg snakke med dig om fx:

  • Livet med rygmarvsskade/Syrinx både før, under og efter
  • Forløbet gennem behandlingssystemet
  • Kommunen, jobcenter
  • Et ændret livssyn med fokus på livskvalitet og de positive værdier
  • Hvordan jeg fik hjælp og værktøjer til at komme videre efter ulykken til, hvor jeg står i dag

Et godt råd vedrørende Syrinx: Lyt til din krop, sig fra og se positivt på livet, selvom det til tider kan være svært.

Kontakt Dennis

d.christensen@ulykkespatient.dk

+45 22 84 65 50

Giv venligst besked før du ringer, så kan vi aftale et tidspunkt. Længden på samtalerne aftales individuelt, og er der stemning for yderligere samtaler, eller bare en snak om livet over en kop kaffe, så tager vi den derfra.