Gå til hovedindhold

Kontakt en ulykkesramt

UlykkesPatientForeningens frivillige kontaktpersoner sidder klar til at tale med dig. Du kan være anonym, hvis du ønsker.

En borger sidder og læser UlykkesPatientForeningens folder

Har du brug for at tale med en, der selv har et indgående kendskab til det at leve med følgerne efter alvorlig ulykke eller sygdom, er UlykkesPatientForeningens frivillige kontaktpersoner klar til at tale med dig.

Det kan være, du har brug for, at der er en, som vil lægge øre til dine frustrationer, måske vil du høre om andres erfaringer, eller du har brug for at vende et emne som for eksempel arbejde, familie eller fritidsliv.

Sådan fungerer det

Du kan enten skrive en SMS/mail eller ringe til kontaktpersonerne. Alle spørgsmål, tanker og følelser er relevante, og kontaktpersonerne har valgt at blive frivillige, fordi de gerne vil lytte til dig.

Alle der har brug for at tale med en, som har kendskab til at leve med følgerne efter alvorlig ulykke eller sygdom, er velkomne til at ringe til de frivillige kontaktpersoner. Alle kontaktpersoner har tavshedspligt.

Kontaktpersonerne er ikke professionelle rådgivere, men kender til livet som ulykkesramt. Har du brug for professionel rådgivning og vejledning, kan du kontakte UlykkesLinjen.

Vil du selv gøre en forskel for andre?

Vores frivillige kontaktpersoner gør en stor forskel, når de taler med andre ulykkesramte. Ved at blive kontaktperson kan du hjælpe og støtte andre.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Mette Nyrup (mny@ulykkespatient.dk).