Gå til hovedindhold

Pia

Mød Pia. Pia er frivillig kontaktperson hos UlykkesPatientForeningen og fik et piskesmæld ved et fald på en trappe i 2011.

Pia er kontaktperson for UlykkesPatientForeningen.

Mit navn er Pia, og jeg kommer fra Kalundborg. I september 2011 faldt jeg på en trappe og fik herved piskesmæld med varige mén på 15%. Jeg har smerter dagligt i hele min højre side af kroppen, og så bliver jeg hurtigt træt og føler udmattelse. Jeg skal helst undgå fysiske aktiviteter, såsom støvsugning, gulvvask, hækkeklipning og græsslåning. Jeg skal huske at hvile mig, idet jeg får kognitive udfordringer, hvis jeg har for travlt og skal for mange ting.

Jeg var gift, da ulykken skete, men jeg er skilt nu. Jeg har to børn, og så er jeg uddannet advokatsekretær, arbejdsmiljørepræsentant, stressmentor og kontorassistent i offentlig administration. Jeg har ingen tabt arbejdsevne, men jeg brugte 11 måneder på at komme tilbage på min arbejdsplads. Jeg arbejder fuldtid (37 timer pr. uge), og så har jeg et ekstra job i en tøjbutik i Kalundborg.

I min fritid er jeg frivillig kontaktperson for piskesmældsramte i UlykkesPatientForeningen, og så er jeg frivillig offerrådgiver i Kalundborg. Jeg kan godt lide at gå ture, når overskuddet og kroppen tillader det. Jeg har til daglig meget fokus på min kost, da jeg får mindre smerter/ondt af ikke at spise sukker, indtage alkohol og kulhydrater.

Med min personlige erfaring kan jeg snakke med dig om fx:

  • Hvordan jeg lever med piskesmæld
  • Positiv indstilling
  • Jeg har aldrig påtaget mig offer-rollen

Et godt råd: Lyt til din krop og bed om hjælp. Det er ikke et svaghedstegn at bede om hjælp. Tværtimod.

Kontakt Pia

p.poulsen@ulykkespatient.dk

Du kan sende mig en mail, og så kan vi aftale et tidspunkt for et opkald. Jeg er åben for længere og flere opkald med den samme person. Jeg vil gerne frabede mig henvendelser fra personer, der er bosat i Slagelse Kommune.