Gå til hovedindhold

Kim

Mød Kim. Kim er frivillig kontaktperson hos UlykkesPatientForeningen og var ude for en motorcykelulykke i 2019.

Hej, mit navn er Kim. Jeg bor i Borup på Midtsjælland. I 2019 var jeg ude for en motorcykelulykke, som medførte, at jeg blev delvis lam på baller og ben samt fødder, og jeg er derfor gangbesværet. Det har også medført, at jeg i dag har dropfod og går med stok, men jeg tager det med oprejst pande og et smil.

Jeg er gift, og har fire børn på henholdsvis 3, 9, 18 og 20 år. Til dagligt arbejder jeg fuldtid og er personaleleder på landsplan. I min fritid kan jeg rigtig godt lide at styrketræne, og kan også godt lide biler og motorcykler. Idet jeg lige er flyttet i hus, så bruger jeg også min fritid på at ordne og passe min have.

Jeg har lært meget om mig selv efter ulykken, blandt andet hvor vigtigt det er at sætte tempoet ned, men også at det er okay at bede om hjælp. Jeg vil ikke lade andre fortælle mig, hvad jeg kan og ikke kan, og det har gjort, at jeg blandt andet kan gå, selvom jeg har en rygmarvsskade. Derudover har jeg også gennemført et triatlon i 2022.

Jeg kan hjælpe dig ved at:

  • Være åben omkring ALT. Det er nemlig den eneste måde, jeg kan finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe bedst.

Et godt råd: Tag livet med et smil og kæmp og lad kun dig selv afgøre, hvad du kan og ikke kan, det er trods alt dig selv der kender din krop bedst.

Kontakt Kim

k.laursen@ulykkespatient.dk

+45 20 44 49 24

Man kan fange mig på mail, sms eller blot ringe, og hvis jeg ikke tager den, så kan man sende en sms. Jeg er åben for både længere relationer og kortere enkeltsamtaler, da det vel kommer an på kemi. Jeg glæder mig til at høre fra dig.